over de galerie

 exposities/gebeurtenissen

 kunstenaars

 Nederlands Poëzie Centrum

 contact
henriëtta van de westelaken


op de versiertoer   2019

ready made's van de tupperware-producten

1 juli tot en met 30 augustus 2019


Henriëtta van de Westelaken (Schijndel 1950) is gefascineerd door producten van het merk Tupperware, vooral uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw toen de Tupperware voor het eerst in Nederland via het toen moderne systeem van houseparty's aan de vrouw werd gebracht.
Via kringloopwinkels verzamelde zij in de loop van jaren de meest uiteenlopende producten van het merk. Uit die verzameling put Henriëtta van de Westelaken het materiaal voor haar fantasierijke creaties.
Voor de zomeretalagepresentatie 2019 van Galerie de Natris stelde zij uit onderdelen van tupperwareproducten een vrolijk en kleurrijk kunstwerk samen.eerste kunstsalon van HOVO nijmegen GAAT NIET DOOR!    2017

29 september 2017


Op deze eerste kunstsalon van HOVO Nijmegen bekijkt en bespreekt u ter plekke een expositie onder professionele begeleiding. U bezoekt de solotentoonstelling Voorbij de party (Werktitel Stapelingen) van beeldend kunstenaar Henriëtta van de Westelaken die is te zien in Galerie De Natris. De kunstenaar en de galeriehouder bieden u inzicht in deze hedendaagse kunstexpositie.

Lees meer: www.ru.nl/hovo.nl

site (c) martijn meeldijk & galerie de natris