over de galerie

 exposities/gebeurtenissen

 kunstenaars

 Nederlands Pozie Centrum

 contact
paul breuker


kunstdiner fotograaf paul breuker kunstdiner van Paul Breuker GAAT NIET DOOR!    2015

28 januari 2015


DROOMvilla LUX organiseert elke maand een bijzondere culinaire avond waarop kunst en eten samen komen.
Deze maand schuift fotograaf Paul Breuker aan. Tijdens het diner wisselen kunsthistoricus Wim de Natris en Paul Breuker van gedachten met hun disgenoten aan de hand van diverse werken. Per gang wisselt men van tafel en van tentoongestelde foto.
De Expositie "Love & Marriage" van Paul Breuker in de Kunsthal Rotterdam is onlangs afgesloten. In LUX en DROOMvilla LUX is een selectie hieruit te zien.(Het begeleidende boek "Bruiloften 1992-2014" is te koop)
De Kunsthal schreef: "Breuker is heel wat meer dan een traditionele bruidsfotograaf. Hij is de betrokken, empathische fotograaf die het hoogstpersoonlijke vertelt met absurde, hilarische en onverwachte momenten."

Tijdens het Kunstdiner zal Paul zijn inspiratiebronnen prijsgeven. Aan de hand van een nieuw groot project zal hij zijn voorkeuren en sub-thema's bespreken en laten zien. De fotografie en aan welke criteria die volgens hem moet voldoen worden toegelicht. Verrassende gastsprekers zullen het Kunstdiner tot een wonderbaarlijke avond maken.

Gastvrouw: Doro Krol

Aanvang: 18.30 uur

Prijs: 35,00 (4-gangen diner inclusief film/documentaire)

Reserveren: Voor deze bijzondere avond zijn 24 plaatsen beschikbaar. Reserveren is noodzakelijk: via de kassa van LUX (0900 5894636) of door een mailtje met naam en het aantal personen te sturen naar: dkrol@fo.nl
voor reserveren: dkrol@fo.nlLocatie: DROOMvilla LUX, Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen
site (c) martijn meeldijk & galerie de natris