over de galerie

 exposities/gebeurtenissen

 kunstenaars

 Nederlands Poëzie Centrum

 contact
paul van ernich
www.paulvanernich.com


kunstdiner met Paul van Ernich op 16 maart in DROOMvilla LUX    2015

16 maart 2015


Beste kunstliefhebber

DROOMvilla LUX organiseert elke maand een bijzondere culinaire avond waarop kunst en dineren samenkomen. Deze maand schuift kunstschilder Paul van Ernich aan. Tijdens het diner wisselen kunsthistoricus Wim de Natris en Paul van Ernich van gedachten met hun disgenoten aan de hand van diverse werken. Per gang wisselt men van tafel en van tentoongesteld schilderij.

Paul van Ernich is een kunstschilder die in zijn werk ouderwets vakmanschap met moderne verbeeldingskracht combineert. Na tien jaren vrij geëxperimenteerd te hebben, heeft hij zich de volgende vijftien jaar klassieke olieverftechnieken eigen gemaakt. Dit resulteert onder meer in fenomenale stillevens en portretten. Ilse de Lange kiest zijn portret in het televisieprogramma “Sterren op het doek”. In 2013 exposeert hij in Tian JIn, China. En in de VS geeft hij jaarlijks een workshop en wordt daar vertegenwoordigd door een galerie in Laguna Beach (Los Angeles).
In het meest recente werk vinden we vakmanschap en concepten terug, die de toeschouwer uitdagen en ruimte tot projectie geven.
Paul zal een in een korte presentatie zijn werk en de bezieling daarachter toelichten. Stof tot nadenken en gespreksstof voor een boeiend kunstdiner!

Gastvrouw: Doro Krol

Reserveren: Voor deze bijzondere avond zijn 24 plaatsen beschikbaar. Reserveren is noodzakelijk via de kassa van LUX (0900 5894636) of door een mailtje met naam en het aantal personen te sturen naar: dkrol@fo.nl.
Locatie: DROOMvilla LUX, Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen.
site (c) martijn meeldijk & galerie de natris